Обосновани Футболни Прогнози

Бастия - По

13 Януари 2023 - 21:45
Бастия
По
Прогноза: 1
Коефициент: 2.05
1 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се разгледам футболния двубой между съставите на Бастия и По от 19-ия кръг на футболното първенство в Лига 2 на Франция.

Информацията за днешния мач:

Бастия

Бастия са 11-ти във временното подреждане с актив от 25 точки, събрани след 7 победи, 4 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 мача имат отрицателна голова разлика 17-21. На собствения си стадион Бастия е изиграл 9 срещи досега, в които е записал 5 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 8-6.

В последните си 6 официални двубоя в Лига 2 футболистите на Бастия имат записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 4-4.

По

Гостуващият тим на По е 13-ти в класирането с общ актив от 22 точки, от 5 победи, 7 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 двубоя има голова разлика 16-21. Като гост тимът е играл 9 срещи до момента, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 4 загуби, при голова разлика 8-12.

В последните си 6 официални двубоя в Лига 2 футболистите на По са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали в противниковата врата 5 гола и са инкасирали 5 попадения от противниковите футболни отбори.

Бастия - По - преки двубои

В предишните 2 двубоя между двата състава, Бастия не е постигнал нито 1 победа, отбора на По има постигнатa една победа, а в една среща двата противника са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 1-3. В предишната среща у дома с По, играчите на Бастия нямат победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата тима в първенството

Отборът на Бастия стигна до равенство в последната си среща в Франция, а у дома е с 2 успеха.

Тимът на гостите записа реми в предишната си среща в първенството на Франция, а при визитите си допусна поражение в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.05 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.