Обосновани Футболни Прогнози

Месина - Катанзаро

29 Януари 2023 - 15:30
Месина
Катанзаро
Прогноза: 2
Коефициент: 1.45
1 - 1
непозната футболни прогнози

Днес видях сблъсъка между футболистите на Месина и Катанзаро от 24-ия кръг на футболния сезон в Италия в Серия С - Група С.

Време е за информацията за предстоящата футболна среща:

Месина

Месина заемат 18-та позиция във временното класиране с 20 точки, от 6 победи, 2 равенства и 15 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 23 мача са отбелязали 21 попадения във вратата на съперниците си и са инкасирали 36 гола в своята мрежа. На домашна сцена Месина има 12 срещи, в които има 5 победи, 2 равенства и 5 загуби, реализирал е 17 гола в противниковата мрежа и е позволил да му отбележат 15 попадения във вратата си.

В предишните си 6 срещи в първенството съставът на Месина има на сметката си 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 8 вкарани и 8 получени гола.

Катанзаро

Тимът на гостите от Катанзаро е на върха в класирането с актив от 63 точки, след 20 победи и 3 равенства, като отбора все още не е допуснал загуба от старта на сезона, като в изиграните 23 срещи е отбелязал 62 попадения в мрежата на съперниците си и е инкасирал 8 попадения във вратата си. При визитите си съставът е играл 11 мача до момента, в които има 8 победи, 3 равенства и все още няма загуба навън, вкарал е 22 попадения във вратата на своите домакини и е получил 4 гола в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството отборът на Катанзаро е записал 5 победи, 1 равенство и нито една загуба, при обща голова разлика вкарани 13 гола и получени 1 гола.

Месина - Катанзаро - директни мачове

В предишните 5 играни мача между двата състава, Месина е записал 2 успеха, а отбора на Катанзаро е постигнал 3 победи, при общо голово съотношение 5-9. В последните 2 срещи у дома с отбора на Катанзаро, Домакините от Месина са записали 1 победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините е с 3 поредни победи в шампионата на Италия, а на собствения си стадион е с 2 последователни успеха.

Съставът на Катанзаро е с 5 последователни победи в шампионата на Италия, а като гост е в серия от 2 последователни успеха.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.45 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.