Обосновани Футболни Прогнози

Кювили-Руан - Париж ФК

28 Януари 2023 - 20:00
Кювили-Руан
Париж ФК
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.50
3 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за сблъсъка между Кювили-Руан и Париж ФК от поредния кръг на първенството във Франция - Лига 2.

Време е за статистиката за предстоящия футболен двубой:

Кювили-Руан

Кювили-Руан са на 10-та позиция във временното класиране с 25 точки, записани след 6 победи, 7 равенства и 6 загуби от началото на първенството, като в изиграните 19 двубоя имат голова разлика 22-23. На собствения си терен тимът на Кювили-Руан е играл 9 двубоя до момента, в които е записал 3 победи, 4 равенства и 2 загуби, реализирал е 14 гола във вратата на съперниците си и е получил 12 попадения в собствената мрежа.

В предишните си 6 срещи в първенството тимът на Кювили-Руан има записани 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 7-4.

Париж ФК

Тимът на гостите от Париж ФК е 9-ти в таблицата с актив от 27 точки, събрани след 7 победи, 6 равенства и 6 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 19 мача има голова разлика 17-19. Далеч от дома съставът е изиграл 10 срещи до момента, в които има 5 победи, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 9-6.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Париж ФК е записал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 5-7.

Кювили-Руан - Париж ФК - преки срещи

В последните 5 сблъсъка между двата тима, Кювили-Руан не е спечелил нито една победа, а отбора на Париж ФК е записал 5 победи, при обща голова разлика 1-12. В предишните 2 мача на своя стадион срещу отбора на Париж ФК, футболистите на Кювили-Руан нямат победа и 2 поражения.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините допусна неуспех в предишния кръг в шампионата, а у дома стигна до реми в последната си среща.

Тимът на Париж ФК има загуба в последната си среща в Франция, а далеч от дома допусна неуспех в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.50 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.