Обосновани Футболни Прогнози

Апоел Акре - Макаби Назарет

17 Януари 2023 - 19:40
Апоел Акре
Макаби Назарет
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
0 - 2
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка от 20-ия кръг на футболния сезон в Израел в турнира Лига Леумит между съставите на Апоел Акре и Макаби Назарет.

Накратко факти и статистика за днешния мач:

Апоел Акре

Апоел Акре са 3-ти в таблицата с временното класиране с 33 точки, от 9 победи, 6 равенства и 4 загуби от старта на първенството, като в изиграните 19 мача имат положителна голова разлика 26-19. На собствения си стадион съставът е играл 9 мача, в които е записал 6 победи, едно равенство и 2 загуби, реализирал е 15 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 9 попадения в собствената мрежа.

В предишните си 6 официални срещи в Лига Леумит съставът на Апоел Акре има записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали в противниковата врата 6 гола и са допуснали 6 гола от противниковите футболни тимове.

Макаби Назарет

Гостуващият тим на Макаби Назарет е 10-ти в таблицата с временното класиране с общ сбор от 24 точки, натрупани след 7 победи, 3 равенства и 9 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 19 двубоя е успял да отбележи 19 гола в противниковата врата и е инкасирал 20 попадения в мрежата си. Като гост отборът има 9 мача досега, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 6 загуби, при голова разлика 5-13.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига Леумит тимът на Назарет има на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 8-5.

Апоел Акре - Макаби Назарет - директни срещи

В последните 5 играни срещи между двата състава, Апоел Акре е постигнал 2 успеха, а отбора на Макаби Назарет е записал 3 победи, при обща голова разлика 5-7. В последните 2 срещи у дома срещу състава на Макаби Назарет, играчите на Апоел Акре са постигнали 2 победи.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините записа равенство в предишния кръг в първенството, а на собствения си терен има победа в последния си мач.

Тимът на гостите постигна успех в последния кръг в първенството, а далеч от дома допусна поражение в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.