Обосновани Футболни Прогнози

Солихъл Муурс - Рексъм

2 Януари 2023 - 17:00
Солихъл Муурс
Рексъм
Прогноза: 2
Коефициент: 1.57
1 - 2
позната футболни прогнози

Днес мисля да пиша за футболния сблъсък от поредния кръг на настоящият футболен сезон в Англия в турнира Национална Лига между футболните отбори на Солихъл Муурс и Рексъм.

Ето и фактите за предстоящия футболен мач:

Солихъл Муурс

Солихъл Муурс заемат 10-то място във временното класиране с актив от 33 точки, от 9 победи, 6 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 22 мача са вкарали 35 гола във вратата на съперниците си и са инкасирали 29 попадения в мрежата си. У дома съставът на Солихъл Муурс има 11 мача, в които има 5 победи, 4 равенства и 2 загуби, отбелязал е 20 попадения в противниковата мрежа и е допуснал 12 попадения в собствената мрежа.

В предишните си 6 официални мача в Национална Лига футболистите на Солихъл Муурс имат на сметката си 1 победа, едно равенство и 4 загуби, като са реализирали 2 попадения и са получили 12 попадения.

Рексъм

Отборът на гостите от Рексъм заема второ място във временното подреждане с 53 точки, след 16 победи, 5 равенства и 2 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 23 мача има положителна голова разлика 60-19. При гостуванията си съставът е играл 12 срещи досега, в които има 5 победи, 5 равенства и 2 загуби, реализирал е 18 попадения в мрежата на съперниците си и е получил 10 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Рексъм са записали 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, при обща голова разлика 13 вкарани и 2 получени гола.

Солихъл Муурс - Рексъм - директни срещи

В предишните 5 двубоя между двата тима, Солихъл Муурс е спечелил една победа, Рексъм има записани 2 успеха, а в 2 мача двата съперника са си разделили точките, при обща голова разлика 5-10. В предишните 2 двубоя на своя терен с Рексъм, Домакините от Солихъл Муурс са записали една победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата състава в първенството

Съставът на Солихъл Муурс има загуба в предишната си среща в шампионата на Англия, а на собствения си терен има успех в последната си среща.

Тимът на Рексъм е с 2 поредни успеха в Англия, а на чужд терен има успех в предишната си среща.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.57 Резултат: 1 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.