Обосновани Футболни Прогнози

Троа - Олимпик Марсилия

11 Януари 2023 - 22:00
Троа
Олимпик Марсилия
Прогноза: 2
Коефициент: 1.73
0 - 2
позната футболни прогнози

За днес мисля да дам прогноза за двубоя от 18-ия кръг на настоящето футболно първенство - Франция Лига 1 между футболните тимове на Троа и Олимпик Марсилия.

Факти и статистика за предстоящия футболен мач:

Троа

Футболистите на тима домакин се намират на 13-то място в таблицата с 18 точки, събрани след 4 победи, 6 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 17 двубоя са отбелязали 29 попадения и са позволили да им отбележат 33 попадения в собствената врата. Като домакин Троа има 8 двубоя, в които има една победа, 6 равенства и 1 загуба, вкарал е 10 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 11 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството съставът на Троа има записани 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, като са записали 10 попадения и са инкасирали 11 гола.

Олимпик Марсилия

Тимът на гостите от Олимпик Марсилия е 3-ти във временното подреждане с актив от 36 точки, от 11 победи, 3 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 17 двубоя има положителна голова разлика 34-15. На чужд терен съставът е изиграл 8 двубоя, в които е записал 5 победи, 2 равенства и 1 загуба, реализирал е 16 попадения в противниковата врата и е получил 7 гола в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на ОМ са постигнали 4 победи, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика 14-7.

Троа - Олимпик Марсилия - преки срещи

В предишните 5 изиграни двубоя между двата тима, тимът на Троа няма нито 1 победа, състава на Олимпик Марсилия е записал 3 победи, а в 2 двубоя двата състава са си поделили точките, при обща голова разлика 5-9. В последните 2 срещи пред своите привърженици с ОМ, Домакините от Троа нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата тима в първенството

Съставът на Троа постигна победа в последния кръг в шампионата, а у дома е с 4 последователни равенствa.

Съставът на гостите от Олимпик Марсилия е с 4 последователни успеха в Франция, а като гост е в серия от 2 последователни победи.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.73 Резултат: 0 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.