Обосновани Футболни Прогнози

Панайтоликос - ОФИ Крит

9 Януари 2023 - 17:00
Панайтоликос
ОФИ Крит
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
0 - 4
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата от 18-ия кръг на шампионата в Гърция в турнира Супер Лига между футболните отбори на Панайтоликос и ОФИ Крит.

Накратко факти и статистика за предстоящата футболна среща:

Панайтоликос

Футболистите на домакините са 8-ми в класирането с общ сбор от 19 точки, записани след 5 победи, 4 равенства и 7 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 16 двубоя са реализирали 18 гола и са допуснали 18 попадения в своята врата. На собствения си стадион тимът е изиграл 8 срещи до момента, в които е записал 2 победи, едно равенство и 5 загуби, реализирал е 7 гола в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат 11 попадения в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството съставът на Панайтоликос е записал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са вкарали в противниковата врата 5 гола и са инкасирали 5 попадения от играчите на противниците си.

ОФИ Крит

Гостуващият отбор на ОФИ Крит заема 11-та позиция във временното подреждане с 12 точки, натрупани след 2 победи, 6 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 16 двубоя има голова разлика 11-23. Като гост отборът има 7 срещи, в които е записал 1 победа, 3 равенства и 3 загуби, вкарал е 6 попадения във вратата на своите домакини и е позволил да му вкарат 12 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Супер Лига отборът на ОФИ Крит има записани 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са разписали в противниковата врата 3 гола и са допуснали 8 попадения от футболистите на съперниците си.

Панайтоликос - ОФИ Крит - директни мачове

В предишните 5 срещи между двата тима, Панайтоликос има постигнати 3 победи, отбора на ОФИ Крит има спечеленa 1 победа, а един мач е завършил с равенство, при общо голово съотношение 10-7. В последните 2 мача пред своите почитатели с тима на ОФИ Крит, играчите на Панайтоликос са постигнали 1 победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините има успех в предишната си среща в Гърция, а у дома постигна победа в последната си среща.

Отборът на ОФИ Крит е с 2 последователни равенствa в първенството на Гърция, а на чужд терен записа реми в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 0 - 4 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.