Обосновани Футболни Прогнози

Остенде - Серен

7 Януари 2023 - 19:15
Остенде
Серен
Прогноза: 1
Коефициент: 1.85
1 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата от 19-ия кръг на сезона в Белгия в Първа Дивизия А между футболистите на Остенде и Серен. Играчите на Остенде излизат срещу Серен на домашния си стадион.

Стига приказки време е за фактите за днешния сблъсък:

Остенде

Остенде се намират на 15-то място в класирането с актив от 17 точки, натрупани след 5 победи, 2 равенства и 11 загуби от началото на сезона, като в изиграните 18 мача имат отрицателна голова разлика 20-40. У дома отборът на Остенде има 8 мача досега, в които е записал 4 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 11-15.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Остенде има на сметката си 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 7-18.

Серен

Съставът на гостите от Серен е на 18-то място във временното подреждане с актив от 11 точки, постигнати след 3 победи, 2 равенства и 13 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 18 двубоя е отбелязал 16 попадения в противниковата врата и е допуснал 34 гола в мрежата си. Навън отборът е изиграл 9 двубоя до момента, в които има 3 победи, едно равенство и 5 загуби, при голова разлика 13-19.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия А отборът на Серен е постигнал 6 поражения, което красноречиво говори за моментната незадоволителна форма на отбора, при голова разлика 3-13.

Остенде - Серен - преки срещи

В последните 3 срещи между двата отбора, Остенде има записанa една победа, тима на Серен няма постигната нито една победа, а 2 срещи са завършили при равен резултат, при общо голово съотношение 6-5. В предишната среща на своя стадион срещу отбора на Серен, играчите на Остенде нямат победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините от Остенде е с 2 поражения в шампионата, а у дома е в серия от 2 поредни победи.

Съставът на гостите е с 6 поредни загуби в Белгия, а далеч от дома е в серия от 2 последователни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.85 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.