Обосновани Футболни Прогнози

Лече - Лацио

4 Януари 2023 - 17:30
Лече
Лацио
Прогноза: X2
Коефициент: 1.25
2 - 1
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се изиграе срещата между тимовете на Лече и Лацио от 16-ия кръг на футболното първенство в Серия А на Италия.

Стига приказки време е за статистиката за днешната среща:

Лече

Домакините от Лече са на 16-та позиция във временното класиране със събрани 15 точки, събрани след 3 победи, 6 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 15 двубоя имат отрицателна голова разлика 14-17. Пред своите предани привърженици Лече е играл 7 двубоя до момента, в които е записал 1 победа, 4 равенства и 2 загуби, отбелязал е 7 гола в противниковата мрежа и е получил 8 попадения в собствената мрежа.

В последните си 6 официални срещи в Серия А тимът на Лече има в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 6-6.

Лацио

Тимът на гостите от Лацио е 4-ти в класирането с актив от 30 точки, събрани след 9 победи, 3 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 15 двубоя е реализирал 26 попадения и е получил 11 гола във вратата си. Навън тимът е играл 7 срещи до момента, в които има 4 победи, 2 равенства и 1 загуба, вкарал е 12 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 4 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Серия А отборът на Лацио е постигнал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 5-6.

Лече - Лацио - директни двубои

В предишните 5 изиграни срещи между двата съперника, съставът на Лече е спечелил 1 победа, тима на Лацио има постигнати 3 успеха, а един сблъсък е завършил с равен резултат, при общо голово съотношение 9-13. В предишните 2 срещи на своя стадион с тима на Лацио, Домакините от Лече са записали една победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Съставът на домакините от Лече е в серия от 2 поредни победи в шампионата, а на собствения си стадион постигна победа в последната си среща.

Отборът на Лацио има неуспех в предишната си среща в Италия, а при гостуванията си има загуба в последната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.25 Резултат: 2 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.