Обосновани Футболни Прогнози

ФК Андора - Албасете

23 Януари 2023 - 22:00
ФК Андора
Албасете
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.22
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка между ФК Андора и Албасете от поредния кръг на футболния сезон в Испания в Сегунда Дивисион. ФК Андора излизат срещу играчите на Албасете на домашния си стадион.

Факти и данни за предстоящия сблъсък:

ФК Андора

Домакините от ФК Андора са 10-ти във временното подреждане с актив от 32 точки, записани след 9 победи, 5 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 23 срещи са отбелязали 26 гола и са допуснали 20 гола в собствената мрежа. Пред собствените си фенове съставът на ФК Андора е играл 11 срещи до момента, в които има 6 победи, едно равенство и 4 загуби, отбелязал е 17 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 7 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на ФК Андора са постигнали 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 6-7.

Албасете

Гостуващият състав на Албасете е на 7-мо място в таблицата с временното подреждане с актив от 36 точки, записани след 9 победи, 9 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 23 мача е успял да отбележи 29 попадения в противниковата врата и е инкасирал 26 попадения в мрежата си. Навън съставът е играл 11 мача до момента, в които е записал 4 победи, 4 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 15-18.

В последните си 6 официални мача в Сегунда Дивисион тимът на Албасете е постигнал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са записали в противниковата мрежа 10 попадения и са инкасирали 6 гола от противниковите футболни тимове.

ФК Андора - Албасете - преки двубои

В последната среща между двата състава, ФК Андора няма постигната нито една победа, отбора на Албасете също не е постигнал нито 1 победа, а в 1 двубой двата съперника са завършили наравно.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на ФК Андора има неуспех в предишния си мач в шампионата на Испания, а на своя стадион има победа в последния си мач.

Отборът на Албасете постигна успех в предишната си среща в Испания, а като гост постигна равенство в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.22 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.