Обосновани Футболни Прогнози

Уикъмб - Оксфорд Юнайтед

24 Януари 2023 - 21:45
Уикъмб
Оксфорд Юнайтед
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
2 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя от поредния кръг на шампионата в Първа Лига на Англия между футболните състави на Уикъмб и Оксфорд Юнайтед.

Стига приказки време е за информацията за днешния футболен двубой:

Уикъмб

Уикъмб са 8-ми във временното класиране с общ актив от 38 точки, натрупани след 11 победи, 5 равенства и 10 загуби от старта на първенството, като в изиграните 26 двубоя имат голова разлика 33-27. Пред собствените си предани почитатели Уикъмб е играл 13 мача, в които е записал 6 победи, 3 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 19-13.

В последните си 6 официални мача в Първа Лига съставът на Уикъмб е записал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 6 вкарани и 3 получени гола.

Оксфорд Юнайтед

Тимът на гостите от Оксфорд Юнайтед заема 10-та позиция в класирането с 35 точки, постигнати след 9 победи, 8 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 26 срещи е реализирал 33 попадения в противниковата врата и е допуснал 29 гола в мрежата си. На чужд терен отборът има 13 двубоя до момента, в които е записал 4 победи, 5 равенства и 4 загуби, реализирал е 15 гола във вратата на противниците си и е допуснал 15 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Първа Лига футболистите на Оксфорд Юнайтед са записали 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са вмъкнали на противника си 7 попадения и са получили 7 гола.

Уикъмб - Оксфорд Юнайтед - директни срещи

В последните 5 изиграни мача между двата тима, Уикъмб има постигнати 2 победи, отбора на Оксфорд Юнайтед също е спечелил 2 победи, а в 1 мач двата противника са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 4-3. В последните 2 срещи пред своите почитатели срещу тима на Оксфорд Юнайтед, Домакините от Уикъмб са постигнали 1 победа и едно равенство.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Отборът на Уикъмб има загуба в предишния кръг в първенството, а на своя стадион има поражение в предишната си среща.

Съставът на Оксфорд Юнайтед е в серия от 2 успеха в Англия, а далеч от дома има успех в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.