Обосновани Футболни Прогнози

Ел Мокавлун - Асуан

19 Януари 2023 - 14:45
Ел Мокавлун
Асуан
Прогноза: 1
Коефициент: 2.00
1 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се опитам да анализирам двубоя от поредния кръг на футболното първенство в Египет в Висша Лига между футболните състави на Ел Мокавлун и Асуан.

Накратко факти и статистика за днешната футболна среща:

Ел Мокавлун

Ел Мокавлун са на 5-та позиция в класирането с 21 точки, събрани след 5 победи, 6 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 13 мача имат голова разлика 17-14. На своя терен тимът има 6 мача до момента, в които е записал 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба у дома, при голова разлика 9-6.

В последните си 6 официални мача в Висша Лига играчите на Ел Мокавлун са постигнали 3 победи, 2 равенства и една загуба, като са разписали в вратата на своите съперници 11 попадения и са получили 8 гола от противниковите футболни тимове.

Асуан

Съставът на гостите от Асуан е на 9-та позиция във временното класиране с актив от 17 точки, записани след 5 победи, 2 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 13 мача има голова разлика 14-14. Навън съставът е изиграл 6 двубоя досега, в които е записал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, вкарал е 6 гола в противниковата врата и е получил 7 попадения във вратата си.

В последните си 6 мача в първенството отборът на Асуан е постигнал 3 победи, 2 равенства и една загуба, като са намъкнали на противника си 8 попадения и са инкасирали 5 гола.

Ел Мокавлун - Асуан - директни срещи

В предишните 5 срещи между двата отбора, Ел Мокавлун е спечелил 2 успеха, тима на Асуан също има постигнати 2 победи, а 1 двубой е завършил с равенство, при общо голово съотношение 5-5. В предишните 2 двубоя у дома срещу състава на Асуан, футболистите на Ел Мокавлун имат 1 победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините е в серия от 3 последователни победи в шампионата на Египет, а при домакинствата си постигна успех в последната си среща.

Тимът на гостите е в серия от 2 равни срещи в шампионата, а при визитите си стигна до реми в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.00 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.