Обосновани Футболни Прогнози

ХНК Горица - Вараждин

18 Януари 2023 - 16:00
ХНК Горица
Вараждин
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
0 - 0
позната футболни прогнози

Днеска ще се състои срещата от 18-ия кръг на текущото футболно първенство в Хърватска в Първа Лига между футболните състави на ХНК Горица и Вараждин.

Ето и фактите за днешния футболен сблъсък:

ХНК Горица

ХНК Горица заемат 10-та позиция във временното подреждане с актив от 7 точки, събрани след 1 победа, 4 равенства и 11 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 16 двубоя имат отрицателна голова разлика 11-24. Като домакин ХНК Горица е изиграл 8 мача досега, в които е записал една победа, 2 равенства и 5 загуби, при голова разлика 4-10.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Лига отборът на ХНК Горица има на сметката си 1 равенство и 5 загуби и нямат победа, при голова разлика вкарани 3 гола и получени 10 гола.

Вараждин

Съставът на гостите от Вараждин е 5-ти в таблицата с временното класиране с общ актив от 22 точки, след 6 победи, 4 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 16 двубоя има голова разлика 22-24. Навън отборът е изиграл 8 мача до момента, в които е записал 4 победи, 1 равенство и 3 загуби, вкарал е 12 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 12 гола в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството съставът на Кроячите е постигнал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са вкарали 9 попадения и са им вкарали 11 гола.

ХНК Горица - Вараждин - директни двубои

В последните 5 изиграни сблъсъка между двата съперника, ХНК Горица има записани 2 победи, отбора на Вараждин също е записал 2 победи, а една среща е завършил наравно, при обща голова разлика 8-5. В последните 2 мача на своя стадион с състава на Вараждин, играчите на ХНК Горица са записали една победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините от ХНК Горица има поражение в предишния кръг в шампионата на Хърватска, а на своя стадион стигна до равенство в последния си двубой.

Тимът на гостите има поражение в предишната си среща в шампионата на Хърватска, а на чужд терен има победа в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.