Обосновани Футболни Прогнози

Бристъл Роувърс - Челтнъм Таун

1 Януари 2023 - 17:00
Бристъл Роувърс
Челтнъм Таун
Прогноза: 1
Коефициент: 1.80
2 - 1
позната футболни прогнози

Днес ще се състои футболната среща между съставите на Бристъл Роувърс и Челтнъм Таун от 24-ия кръг на футболния сезон в Първа Лига на Англия.

Факти и данни за предстоящия футболен двубой:

Бристъл Роувърс

Пиратите заемат 12-то място във временното класиране с 31 точки, постигнати след 8 победи, 7 равенства и 9 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 24 двубоя имат отрицателна голова разлика 38-41. Като домакин отборът на Бристъл Роувърс има 12 срещи досега, в които е записал 4 победи, 4 равенства и 4 загуби, при голова разлика 19-21.

В последните си 6 официални срещи в Първа Лига играчите на Пиратите са записали 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са реализирали в вратата на своите противници 9 гола и са получили 8 гола от противниците си.

Челтнъм Таун

Тимът на гостите от Челтнъм Таун заема 16-то място в класирането с общ сбор от 28 точки, събрани след 8 победи, 4 равенства и 10 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 22 двубоя е реализирал 17 гола и е позволил да му отбележат 23 гола в мрежата си. Навън тимът е изиграл 11 мача, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 6-10.

В последните си 6 двубоя в първенството съставът на Челтнъм Таун има записани 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са вмъкнали на противника си 4 гола и са допуснали 3 гола.

Бристъл Роувърс - Челтнъм Таун - директни двубои

В предишните 5 играни сблъсъка между двата тима, Бристъл Роувърс има постигнати 3 победи, а отбора на Челтнъм Таун е постигнал 2 победи, при общо голово съотношение 10-6. В последните 2 срещи у дома с Челтнъм Таун, играчите на Бристъл Роувърс имат 2 победи.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Съставът на Бристъл Роувърс е с 2 загуби в шампионата, а на своя стадион допусна неуспех в последния си двубой.

Съставът на Челтнъм Таун има победа в предишната си среща в първенството, а като гост има успех в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.80 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.