Обосновани Футболни Прогнози

ХУСА Агадир - Дифаа ел Джадида

3 Януари 2023 - 19:15
ХУСА Агадир
Дифаа ел Джадида
Прогноза: 1
Коефициент: 1.73
2 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за сблъсъка от 10-ия кръг на първенството в Мароко в турнира Първа Дивизия между футболистите на ХУСА Агадир и Дифаа ел Джадида.

Но нека да разгледаме статистиката за предстоящия футболен двубой:

ХУСА Агадир

Играчите на ХУСА Агадир са 9-ти в таблицата с общ актив от 11 точки, събрани след 3 победи, 2 равенства и 4 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 9 срещи са отбелязали 9 попадения в противниковата врата и са получили 9 попадения в мрежата си. На домашна сцена отборът на ХУСА Агадир е играл 4 мача досега, в които е записал 1 победа, 2 равенства и една загуба, реализирал е 4 гола в противниковата мрежа и е позволил да му отбележат 4 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на ХУСА Агадир е записал една победа, едно равенство и 4 загуби, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 9 гола.

Дифаа ел Джадида

Отборът на гостите от Дифаа ел Джадида заема 13-та позиция във временното класиране с актив от 10 точки, събрани след 2 победи, 4 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 9 срещи е вкарал 7 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 13 попадения в мрежата си. При визитите си отборът е изиграл 4 двубоя досега, в които е записал 2 равенства и 2 загуби и все още няма нито една победа навън, при обща голова разлика 3-8.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия играчите на Дифаа ел Джадида имат записани 4 равенства и 2 загуби и не са постигнали нито една победа, като са вкарали 4 гола и са им вкарали 10 гола.

ХУСА Агадир - Дифаа ел Джадида - преки мачове

В последните 5 играни срещи между двата съперника, ХУСА Агадир е спечелил 2 успеха, отбора на Дифаа ел Джадида също е постигнал 2 победи, а един двубой е завършил при равен резултат, при общо голово съотношение 5-4. В предишните 2 двубоя на своя терен срещу тима на Дифаа ел Джадида, играчите на ХУСА Агадир са записали 1 победа и едно равенство.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на ХУСА Агадир има поражение в предишния кръг в Мароко, а при домакинствата си има победа в предишната си среща.

Съставът на Дифаа ел Джадида допусна поражение в предишния си мач в шампионата, а като гост е в серия от 2 поредни равни срещи.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.73 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.