Обосновани Футболни Прогнози

Еърбъс ЮК - Карнарвън Таун

10 Януари 2023 - 21:45
Еърбъс ЮК
Карнарвън Таун
Прогноза: под 2.5 гола
Коефициент: 2.80
0 - 3
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя между Еърбъс ЮК и Карнарвън Таун от 21-ия кръг на текущото футболно първенство в Уелс Висша Лига. Играчите на Еърбъс ЮК излизат срещу Карнарвън Таун на своя стадион.

Факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Еърбъс ЮК

Домакините от Еърбъс ЮК са 12-ти в таблицата с временното подреждане с -2 точки, след 1 равенство и 19 загуби от започването на първенството, като все още се стреми към първата си победа, като в изиграните общо 20 двубоя имат голова разлика 12-60. На домашна сцена тимът е изиграл 10 срещи, в които има 1 равенство и 9 загуби и все още няма победа у дома, реализирал е 8 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 36 попадения в собствената мрежа.

В предишните си 6 официални срещи в Висша Лига отборът на Еърбъс ЮК е постигнал 6 поражения, което красноречиво говори за моментната форма на тима, при обща голова разлика 2 вкарани и 23 получени гола.

Карнарвън Таун

Гостуващият отбор на Карнарвън Таун заема 8-ма позиция във временното подреждане с 22 точки, от 7 победи, едно равенство и 12 загуби от старта на сезона, като в изиграните 20 срещи е отбелязал 29 гола във вратата на противниците си и е допуснал 39 попадения във вратата си. Навън тимът е изиграл 9 мача до момента, в които е записал 1 победа, едно равенство и 7 загуби, вкарал е 10 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 22 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на Карнарвън Таун имат записани 6 загуби, което красноречиво говори за моментната слаба форма на тима, при обща голова разлика 5 вкарани и 19 получени гола.

Еърбъс ЮК - Карнарвън Таун - преки двубои

В последните 3 играни двубоя между двата противника, тимът на Еърбъс ЮК не е спечелил нито една победа, а тима на Карнарвън Таун има записани 3 успеха, при общо голово съотношение 3-11. В предишната среща на своя стадион срещу тима на Карнарвън Таун, футболистите на Еърбъс ЮК нямат победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Тимът на Еърбъс ЮК е с 6 последователни поражения в Уелс, а у дома е в серия от 4 поредни загуби.

Отборът на гостите от Карнарвън Таун е в серия от 6 последователни загуби в шампионата, а като гост е в серия от 3 последователни поражения.

Прогноза: под 2.5 гола Коефициент: 2.80 Резултат: 0 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.