Обосновани Футболни Прогнози

Вилфранш-Божоле - Шатору

29 Април 2022 - 20:00
Вилфранш-Божоле
Шатору
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.34
2 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой между тимовете на Вилфранш-Божоле и Шатору от 32-ия кръг на сезона в Франция в Лига Национал. Вилфранш-Божоле приемат на домашния си стадион гостуващия отбор на Шатору.

Време е да предоставя информация за предстоящия мач:

Вилфранш-Божоле

Вилфранш-Божоле са на трето място във временното класиране с актив от 56 точки, от 16 победи, 8 равенства и 7 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 31 двубоя са успели да отбележат 40 попадения във вратата на съперниците си и са получили 27 гола в мрежата си. На своя стадион Вилфранш-Божоле е изиграл 15 мача до момента, в които има 8 победи, 3 равенства и 4 загуби, вкарал е 20 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 14 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Лига Национал играчите на Вилфранш-Божоле имат записани 4 победи, 1 равенство и една загуба, като са вкарали 11 попадения и са инкасирали 7 гола.

Шатору

Гостуващият тим на Шатору е 5-ти във временното подреждане с актив от 51 точки, натрупани след 14 победи, 9 равенства и 8 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 31 срещи има голова разлика 39-26. На чужд терен тимът има 15 мача до момента, в които има 6 победи, 4 равенства и 5 загуби, при голова разлика 14-13.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Шатору са постигнали 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 8-5.

Вилфранш-Божоле - Шатору - директни срещи

В последният сблъсък между двата състава, Вилфранш-Божоле не е записал нито 1 победа, Шатору също не е постигнал нито една победа, а един сблъсък е завършил реми.

Моментна форма на двата състава в първенството

Съставът на Вилфранш-Божоле е с 2 поредни победи в Франция, а на собствения си терен е в серия от 2 успеха.

Отборът на Шатору допусна неуспех в последната си среща в Франция, а при гостуванията си е в серия от 2 поредни победи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.34 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.