Обосновани Футболни Прогнози

Емполи - Наполи

24 Април 2022 - 16:00
Емполи
Наполи
Прогноза: 2
Коефициент: 1.60
3 - 2
непозната футболни прогнози

Днеска вниманието ми бе привлечено от срещата от поредния кръг на първенството в Серия А на Италия между футболните отбори на Емполи и Наполи.

Стига приказки време е за статистиката за днешната футболна среща:

Емполи

Адзурите заемат 14-та позиция в таблицата с временното класиране с актив от 34 точки, натрупани след 8 победи, 10 равенства и 15 загуби през сезона, като в изиграните 33 срещи са отбелязали 42 гола във вратата на противниците си и са допуснали 60 попадения в своята мрежа. На домашна сцена Адзурите е изиграл 16 срещи досега, в които е записал 3 победи, 4 равенства и 9 загуби, при голова разлика 23-38.

В последните си 6 официални двубоя в Серия А играчите на Адзурите имат на сметката си 3 равенства и 3 загуби и нямат нито една победа, при голова разлика 2-7.

Наполи

Гостуващият тим на Наполи е 3-ти в таблицата с временното класиране с актив от 67 точки, натрупани след 20 победи, 7 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 33 мача е реализирал 59 попадения и е получил 27 попадения в мрежата си. При визитите си съставът е играл 16 мача до момента, в които е записал 11 победи, 4 равенства и една загуба, отбелязал е 31 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 12 гола в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството съставът на Сините е постигнал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са разписали в противниковата врата 10 гола и са инкасирали 8 гола от противниковите състави.

Емполи - Наполи - директни срещи

В предишните 5 срещи между двата противника, Адзурите има спечелени 2 победи, а състава на Наполи е спечелил 3 успеха, при обща голова разлика 6-11. В последните 2 мача пред своите привърженици срещу състава на Адзурите, играчите на Емполи са записали 1 победа и една загуба.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Съставът на Емполи допусна загуба в предишната си среща в първенството на Италия, а у дома е в серия от 2 последователни равенствa.

Отборът на гостите от Наполи записа реми в последния кръг в първенството, а на чужд терен е с 3 поредни победи.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.60 Резултат: 3 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.