Обосновани Футболни Прогнози

Вишков - Влашим

27 Април 2022 - 18:00
Вишков
Влашим
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.57
1 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се играе двубоя от 26-ия кръг на футболния шампионат в Чехия в турнира Национална Лига между футболистите на Вишков и Влашим.

Време е да предоставя информация за предстоящия футболен мач:

Вишков

Играчите на състава домакин са 12-ти в таблицата със събрани 29 точки, от 8 победи, 5 равенства и 12 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 25 срещи са отбелязали 39 гола и са допуснали 40 гола в собствената врата. Като домакин съставът е изиграл 12 срещи досега, в които има 6 победи, едно равенство и 5 загуби, вкарал е 21 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 15 гола в своята мрежа.

В предишните си 6 двубоя в първенството футболистите на Вишков имат на сметката си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 6 гола и получени 11 гола.

Влашим

Гостуващият тим на Влашим е втори в класирането с общ сбор от 45 точки, след 14 победи, 3 равенства и 8 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 25 двубоя е отбелязал 51 гола и е допуснал 33 попадения в мрежата си. Като гост отборът е изиграл 13 двубоя досега, в които има 5 победи, 1 равенство и 7 загуби, при голова разлика 22-25.

В предишните си 6 официални двубоя в Национална Лига отборът на Влашим има на сметката си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са записали в противниковата мрежа 10 попадения и са инкасирали 7 попадения от футболистите на съперниците си.

Вишков - Влашим - директни срещи

В предишният сблъсък между двата тима, Вишков не е спечелил нито една победа, а отбора на Влашим е записал 1 победа.

Моментна форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините от Вишков допусна неуспех в последния си двубой в първенството, а на своя стадион е с 2 загуби.

Отборът на Влашим постигна успех в предишния си мач в шампионата на Чехия, а при гостуванията си е с 2 последователни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.57 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.