Обосновани Футболни Прогнози

Коулрейн - Клифтънвил

19 Април 2022 - 21:45
Коулрейн
Клифтънвил
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.58
1 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за мача между футболистите на Коулрейн и Клифтънвил от 3-ия кръг на шампионата в Северна Ирландия в турнира Група за Титлата. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Червените на своя терен.

Факти и данни за предстоящия футболен мач:

Коулрейн

Коулрейн се намират на 6-то място във временното подреждане с актив от 48 точки, след 2 загуби на старта на новото първенство, като в изиграните общо 2 срещи са реализирали 1 попадения в противниковата врата и са инкасирали 7 гола в мрежата си. Като домакин Коулрейн има 1 мач до момента, в който има 1 загуба, отбелязал е едва едно попадение в противниковата врата и е позволил да му отбележат 4 попадения във вратата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Коулрейн са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 6-10.

Клифтънвил

Тимът на гостите от Клифтънвил се намира на второ място в таблицата с временното подреждане с 75 точки, след 2 последователни равни срещи от началото на новия шампионат, като в изиграните 2 срещи има голова разлика 0-0. Като гост отборът все още няма изиграна среща досега, при голова разлика 0-0.

В последните си 6 двубоя в първенството футболистите на Клифтънвил са записали една победа, 3 равенства и 2 загуби, като са разписали 4 гола и са инкасирали 5 гола.

Коулрейн - Клифтънвил - директни мачове

В последните 5 играни двубоя между двата съперника, тимът на Коулрейн е постигнал 4 победи, а тима на Клифтънвил има записанa една победа, при обща голова разлика 11-5. В предишните 2 мача на своя терен с състава на Клифтънвил, футболистите на Коулрейн са постигнали 2 победи.

Моментна форма на двата противника в първенството

Тимът на Коулрейн е в серия от 2 поражения в шампионата, а при домакинствата си допусна загуба в последния си мач.

Тимът на Клифтънвил е в серия от 2 равенствa в първенството, а на чужд терен постигна успех в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.58 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.