Обосновани Футболни Прогнози

Малага - Валядолид

9 Април 2022 - 19:15
Малага
Валядолид
Прогноза: X2
Коефициент: 1.28
2 - 2
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се проведе сблъсъка между съставите на Малага и Валядолид от 35-ия кръг на първенството в Испания в турнира Сегунда Дивисион.

Но нека да разгледаме фактите за предстоящия мач:

Малага

Домакините са 18-ти във временното класиране с актив от 37 точки, събрани след 9 победи, 10 равенства и 15 загуби от старта на сезона, като в изиграните 34 срещи са реализирали 27 попадения във вратата на противниците си и са получили 48 гола в мрежата си. Като домакин съставът на Малага е играл 17 мача, в които има 7 победи, 5 равенства и 5 загуби, реализирал е 15 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 18 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на Малага имат в актива си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 3-6.

Валядолид

Съставът на гостите от Валядолид е на второ място в класирането с актив от 64 точки, записани след 19 победи, 7 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 34 срещи е отбелязал 56 гола и е получил 36 попадения в собствената мрежа. На чужд терен тимът има 17 срещи до момента, в които е записал 7 победи, 4 равенства и 6 загуби, при обща голова разлика 24-25.

В последните си 6 двубоя в първенството играчите на Виолетовите са записали 4 победи и 2 загуби, като са вкарали в мрежата на своите противници 15 гола и са получили 8 гола от своите противници.

Малага - Валядолид - директни двубои

В предишните 3 мача между двата отбора, отборът на Малага няма нито 1 победа, отбора на Валядолид има спечелени 2 победи, а 1 мач е завършил с равенство, при общо голово съотношение 1-3. В последната среща у дома с състава на Валядолид, футболистите на Малага нямат победа и една загуба.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Тимът на Малага е в серия от 3 последователни загуби в първенството на Испания, а при домакинствата си има поражение в последната си среща.

Тимът на Валядолид е с 2 успеха в първенството, а далеч от дома постигна победа в предишната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.28 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.