Обосновани Футболни Прогнози

Олимпиакос Б - Аполон Понту

20 Април 2022 - 15:00
Олимпиакос Б
Аполон Понту
Прогноза: 1
Коефициент: 1.47
2 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се играе футболния сблъсък между футболните състави на Олимпиакос Б и Аполон Понту от 31-ия кръг на футболния шампионат в Гърция Супер Лига 2.

Информацията за днешната среща:

Олимпиакос Б

Олимпиакос Б са на 9-то място в таблицата с 39 точки, от 10 победи, 9 равенства и 9 загуби от започването на сезона, като в изиграните 28 мача имат голова разлика 33-29. На собствения си стадион отборът на Олимпиакос Б е играл 14 срещи досега, в които е записал 8 победи, 4 равенства и 2 загуби, вкарал е 23 гола в противниковата врата и е допуснал 9 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Супер Лига 2 футболистите на Олимпиакос Б са постигнали 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 10 вкарани и 4 получени гола.

Аполон Понту

Отборът на гостите от Аполон Понту е 10-ти в класирането с 36 точки, събрани след 9 победи, 9 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните 29 мача има голова разлика 33-34. Далеч от дома отборът е играл 14 двубоя досега, в които е записал 4 победи, 1 равенство и 9 загуби, при обща голова разлика 15-24.

В последните си 6 двубоя в първенството играчите на Аполон Понту са постигнали 4 победи, едно равенство и 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 7 гола и получени 2 гола.

Олимпиакос Б - Аполон Понту - преки срещи

В предишната среща между двата отбора, Олимпиакос Б няма записана нито 1 победа, състава на Аполон Понту също не е спечелил нито 1 победа, а един мач е завършил с равен резултат.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините постигна победа в предишния си мач в шампионата на Гърция, а у дома е в серия от 3 победи.

Отборът на Аполон Понту има успех в последния си мач в първенството, а далеч от дома допусна загуба в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.47 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.