Обосновани Футболни Прогнози

Олимпик Малмьо - Енгелхолм

30 Май 2022 - 20:00
Олимпик Малмьо
Енгелхолм
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.39
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка от 11-ия кръг на футболния шампионат в Швеция в турнира Първа Дивизия - Юг между футболните отбори на Олимпик Малмьо и Енгелхолм.

Информацията за предстоящия футболен сблъсък:

Олимпик Малмьо

Домакините от Олимпик Малмьо заемат 4-то място в таблицата с временното подреждане с 19 точки, след 5 победи и 4 равенства, като тима все още е без загуба от началото на шампионата, като в изиграните общо 9 двубоя имат положителна голова разлика 18-11. Пред своите горещи фенове Олимпик Малмьо е играл 4 срещи, в които има 1 победа, 3 равенства и нито една загуба у дома, при голова разлика 7-6.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Олимпик Малмьо са записали 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика 12-7.

Енгелхолм

Гостуващият тим на Енгелхолм е 6-ти в класирането с общ сбор от 17 точки, след 5 победи, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 9 мача има голова разлика 15-10. При визитите си отборът има 4 срещи досега, в които има 2 победи и 2 загуби, при голова разлика 5-7.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Дивизия - Юг футболистите на Енгелхолм са записали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са записали в противниковата мрежа 11 попадения и са получили 8 попадения от играчите на своите съперници.

Олимпик Малмьо - Енгелхолм - преки двубои

.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Тимът на Олимпик Малмьо стигна до равенство в последния си двубой в първенството, а у дома е с 2 поредни равенствa.

Тимът на гостите от Енгелхолм има успех в последния си мач в Швеция, а далеч от дома има неуспех в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.39 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.