Обосновани Футболни Прогнози

Волгар Астрахан - Том Томск

15 Май 2022 - 17:30
Волгар Астрахан
Том Томск
Прогноза: 1
Коефициент: 1.94
0 - 3
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата между футболните състави на Волгар Астрахан и Том Томск от 37-ия кръг на настоящето футболно първенство в Русия в турнира Футболна Национална Лига.

Накратко факти и статистика за предстоящия футболен двубой:

Волгар Астрахан

Волгар Астрахан са 16-ти в класирането с общ сбор от 38 точки, след 10 победи, 8 равенства и 18 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 36 двубоя имат отрицателна голова разлика 28-38. У дома Волгар Астрахан е играл 17 двубоя, в които има 4 победи, 5 равенства и 8 загуби, отбелязал е 12 попадения във вратата на гостуващите отбори и е позволил да му вкарат 18 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Футболна Национална Лига футболистите на Волгар Астрахан са постигнали една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 6-7.

Том Томск

Гостуващият тим на Том Томск е 14-ти във временното подреждане с 44 точки, от 12 победи, 8 равенства и 16 загуби през сезона, като в изиграните 36 двубоя е реализирал 46 гола в противниковата врата и е допуснал 58 гола в своята мрежа. Далеч от дома отборът има 18 двубоя, в които има 3 победи, 4 равенства и 11 загуби, при голова разлика 24-37.

В предишните си 6 официални срещи в Футболна Национална Лига тимът на Том Томск е постигнал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 4-8.

Волгар Астрахан - Том Томск - преки мачове

В предишните 5 играни сблъсъка между двата отбора, Волгар Астрахан е записал 3 успеха, а Том Томск има спечелени 2 успеха, при общо голово съотношение 9-6. В последните 2 мача на своя стадион срещу отбора на Том Томск, играчите на Волгар Астрахан са постигнали 2 победи.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините от Волгар Астрахан допусна неуспех в предишния си двубой в Русия, а при домакинствата си е с 3 последователни равни срещи.

Отборът на Том Томск е в серия от 2 последователни загуби в Русия, а като гост е в серия от 3 поредни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.94 Резултат: 0 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.