Обосновани Футболни Прогнози

Флоридсдорфер АК - Джуниърс ОО

22 Май 2022 - 18:00
Флоридсдорфер АК
Джуниърс ОО
Прогноза: 1
Коефициент: 1.48
3 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач между Флоридсдорфер АК и Джуниърс ОО от поредния кръг на футболния сезон в Втора Лига на Австрия.

Накратко информацията за днешния мач:

Флоридсдорфер АК

Домакините от Флоридсдорфер АК са втори във временното подреждане с 62 точки, събрани след 19 победи, 5 равенства и 5 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 29 срещи са вкарали 48 попадения в противниковата врата и са позволили да им отбележат 17 попадения в своята мрежа. Пред собствените си предани почитатели съставът има 14 срещи до момента, в които има 10 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 27-10.

В предишните си 6 двубоя в първенството играчите на Флоридсдорфер АК са записали 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 11-3.

Джуниърс ОО

Отборът на гостите от Джуниърс ОО е 15-ти в таблицата с временното подреждане с 23 точки, натрупани след 4 победи, 11 равенства и 14 загуби от започването на първенството, като в изиграните 29 двубоя е вкарал 36 попадения и е инкасирал 68 попадения във вратата си. При гостуванията си отборът има 14 мача досега, в които има 1 победа, 6 равенства и 7 загуби, при голова разлика 10-31.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на Джуниърс ОО са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 10 гола и получени 10 гола.

Флоридсдорфер АК - Джуниърс ОО - преки мачове

В последните 5 изиграни мача между двата тима, отборът на Флоридсдорфер АК е спечелил 3 победи, отбора на Джуниърс ОО няма постигната нито една победа, а 2 двубоя са завършили с равенство, при общо голово съотношение 8-5. В предишните 2 срещи у дома срещу Джуниърс ОО, Домакините от Флоридсдорфер АК са записали 1 победа и едно равенство.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Тимът на Флоридсдорфер АК допусна поражение в последния си мач в Австрия, а на собствения си терен е с 4 поредни успеха.

Съставът на Джуниърс ОО записа равенство в предишния си мач в първенството на Австрия, а далеч от дома постигна победа в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.48 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.