Обосновани Футболни Прогнози

Кайрат Алмати - Шахтьор Караганди

21 Май 2022 - 16:00
Кайрат Алмати
Шахтьор Караганди
Прогноза: 1
Коефициент: 2.17
2 - 0
позната футболни прогнози

Днес попаднах на срещата от 12-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Казахстан в турнира Висша Лига между Кайрат Алмати и Шахтьор Караганди.

Информацията за днешната футболна среща:

Кайрат Алмати

Кайрат Алмати са 10-ти в класирането с актив от 13 точки, след 3 победи, 4 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 11 срещи имат отрицателна голова разлика 9-16. У дома Кайрат Алмати е изиграл 6 срещи до момента, в които има 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, отбелязал е 5 гола във вратата на своите гости и е позволил да му отбележат 6 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Висша Лига съставът на Кайрат Алмати има на сметката си 2 равенства и 4 загуби и са без победа, като са разписали 4 гола и са получили 15 попадения.

Шахтьор Караганди

Гостуващият състав на Шахтьор Караганди е 6-ти в таблицата с временното класиране с общ сбор от 16 точки, постигнати след 5 победи, едно равенство и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 10 срещи е успял да отбележи 16 гола и е инкасирал 12 попадения в своята мрежа. При гостуванията си отборът е изиграл 6 мача до момента, в които има 2 победи, едно равенство и 3 загуби, вкарал е 6 попадения във вратата на посрещащите го състави и е допуснал 9 попадения в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на Шахтьор Караганди имат записани 2 победи и 4 загуби, като са записали в противниковата мрежа 6 гола и са получили 10 попадения от своите противници.

Кайрат Алмати - Шахтьор Караганди - директни срещи

В последните 5 изиграни двубоя между двата съперника, Кайрат Алмати е спечелил 1 победа, състава на Шахтьор Караганди също е записал 1 победа, а 3 срещи са завършили реми, при обща голова разлика 7-4. В предишните 2 мача пред своите привърженици с Шахтьор Караганди, футболистите на Кайрат Алмати нямат победа и 2 равенства.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Тимът на Кайрат Алмати е с 2 последователни поражения в първенството, а при домакинствата си има загуба в последния си мач.

Тимът на Шахтьор Караганди постигна успех в предишния кръг в първенството, а при визитите си е с 3 последователни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.17 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.