Обосновани Футболни Прогнози

Хор Факан - Ал Джазира Абу Даби

17 Май 2022 - 20:00
Хор Факан
Ал Джазира Абу Даби
Прогноза: 2
Коефициент: 1.72
2 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой от поредния кръг на футболния шампионат в Про-Лига на ОАЕ между футболните състави на Хор Факан и Ал Джазира Абу Даби.

Факти и данни за днешния сблъсък:

Хор Факан

Футболистите на Хор Факан са на 11-та позиция във временното подреждане с общ актив от 22 точки, от 6 победи, 4 равенства и 13 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 23 двубоя са вкарали 32 гола в противниковата врата и са получили 44 попадения в собствената мрежа. На собствения си терен Хор Факан е изиграл 11 двубоя досега, в които има 5 победи, 2 равенства и 4 загуби, отбелязал е 18 попадения в противниковата врата и е допуснал 12 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Про-Лига тимът на Хор Факан е записал 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 10 вкарани и 16 получени гола.

Ал Джазира Абу Даби

Тимът на гостите от Ал Джазира Абу Даби се намира на 4-то място във временното подреждане с актив от 45 точки, от 14 победи, 3 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 23 двубоя има голова разлика 39-28. Като гост тимът е изиграл 11 мача, в които има 3 победи, 3 равенства и 5 загуби, отбелязал е 12 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 15 гола в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството съставът на Ал Джазира Абу Даби има на сметката си 4 победи, 1 равенство и една загуба, като са реализирали в вратата на противниците си 10 гола и са получили 9 попадения от противниковите футболни тимове.

Хор Факан - Ал Джазира Абу Даби - директни мачове

В последните 5 сблъсъка между двата тима, Хор Факан е записал 2 победи, а състава на Ал Джазира Абу Даби има спечелени 3 победи, при общо голово съотношение 6-10. В предишните 2 срещи на своя терен с Ал Джазира Абу Даби, футболистите на Хор Факан са постигнали една победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините от Хор Факан има загуба в последната си среща в ОАЕ, а у дома стигна до равенство в последната си среща.

Отборът на Ал Джазира Абу Даби има неуспех в последната си среща в ОАЕ, а далеч от дома има неуспех в последния си мач.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.72 Резултат: 2 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.