Обосновани Футболни Прогнози

Аустрия Виена - Рапид Виена

8 Май 2022 - 18:00
Аустрия Виена
Рапид Виена
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
1 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се проведе сблъсъка между отборите на Аустрия Виена и Рапид Виена от 8-ия кръг на сезона в Австрия в турнира Група за Титлата.

Накратко факти и статистика за днешния сблъсък:

Аустрия Виена

Домакините са на 4-то място в класирането с общ сбор от 22 точки, натрупани след 1 победа, 3 равенства и 3 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 7 срещи са отбелязали 6 попадения в противниковата врата и са получили 12 попадения в мрежата си. Като домакин съставът е изиграл 3 двубоя до момента, в които има 1 победа, едно равенство и една загуба, реализирал е 4 гола в противниковата врата и е получил 4 попадения в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството тимът на Виолеовите има на сметката си 3 равенства и 3 загуби и са без победа, като са вкарали в мрежата на съперниците си 4 гола и са получили 11 гола от противниковите футболни тимове.

Рапид Виена

Гостуващият тим на Рапид Виена заема трета позиция в таблицата с 24 точки, от 2 победи, 3 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 7 двубоя има положителна голова разлика 11-10. Навън тимът има 3 мача досега, в които има 1 победа и 2 загуби, отбелязал е 5 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 5 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Зелено-белите има в актива си една победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 8-9.

Аустрия Виена - Рапид Виена - преки двубои

В предишният двубой между двата съперника, Аустрия Виена няма постигната нито една победа, отбора на Рапид Виена също не е спечелил нито една победа, а 1 двубой е завършил наравно.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините записа реми в последния си двубой в Австрия, а на собствения си стадион допусна загуба в последния си мач.

Отборът на Рапид Виена е в серия от 2 поредни ремита в първенството на Австрия, а като гост е с 2 последователни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.