Обосновани Футболни Прогнози

Старт Кристиансанд - Рауфос

26 Май 2022 - 19:00
Старт Кристиансанд
Рауфос
Прогноза: 1
Коефициент: 1.45
2 - 2
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се проведе футболната среща от поредния кръг на настоящето първенство в Норвегия в турнира Първа Дивизия между тимовете на Старт Кристиансанд и Рауфос.

Накратко факти и статистика за предстоящата среща:

Старт Кристиансанд

Домакините от Старт Кристиансанд са 3-ти във временното класиране с 14 точки, събрани след 4 победи, 2 равенства и една загуба през сезона, като в изиграните 7 мача имат голова разлика 19-8. Пред собствените си верни фенове отборът на Старт Кристиансанд е играл 3 срещи, в които има 2 победи, едно равенство и нито 1 загуба у дома, вкарал е 9 попадения в мрежата на противниците си и е позволил да му отбележат 4 попадения във вратата си.

В последните си 6 официални мача в Първа Дивизия футболистите на Старт Кристиансанд са записали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 14 вкарани и 7 получени гола.

Рауфос

Гостуващият тим на Рауфос се намира на 11-то място в класирането с актив от 6 точки, постигнати след 1 победа, 3 равенства и 3 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 7 двубоя е вкарал 6 гола и е допуснал 13 гола в своята мрежа. Като гост тимът има 3 мача, в които е записал 1 равенство и 2 загуби и все още не е записал нито една победа навън, при голова разлика 2-7.

В предишните си 6 официални мача в Първа Дивизия футболистите на Рауфос са постигнали една победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 6-11.

Старт Кристиансанд - Рауфос - директни мачове

В предишните 4 играни двубоя между двата съперника, Старт Кристиансанд е постигнал 3 победи, тима на Рауфос не е спечелил нито една победа, а една среща е завършил реми, при обща голова разлика 8-4. В последните 2 срещи на своя стадион с тима на Рауфос, Домакините от Старт Кристиансанд са записали 1 победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата тима в първенството

Тимът на Старт Кристиансанд стигна до равенство в последната си среща в Норвегия, а при домакинствата си е с 2 поредни успеха.

Съставът на гостите от Рауфос е в серия от 2 поредни загуби в шампионата на Норвегия, а при визитите си има неуспех в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.45 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.