Обосновани Футболни Прогнози

Куресааре - ФКИ Левадия Талин

28 Юни 2022 - 18:00
Куресааре
ФКИ Левадия Талин
Прогноза: 2
Коефициент: 1.20
1 - 1
непозната футболни прогнози

За днес мисля да пиша за мача между футболните състави на Куресааре и ФКИ Левадия Талин от 18-ия кръг на шампионата в Естония в турнира Мейстрилига.

Факти и статистика за предстоящия двубой:

Куресааре

Куресааре са 5-ти във временното класиране с 24 точки, постигнати след 7 победи, 3 равенства и 7 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 17 мача са успели да отбележат 20 гола в противниковата врата и са допуснали 23 попадения в собствената врата. На домашна сцена отборът е играл 8 срещи до момента, в които има 5 победи, едно равенство и 2 загуби, вкарал е 12 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 9 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Жълтите жерави има в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са записали 7 попадения и са получили 9 гола.

ФКИ Левадия Талин

Отборът на гостите от ФКИ Левадия Талин заема втора позиция в класирането с общ актив от 44 точки, от 14 победи, 2 равенства и една загуба през сезона, като в изиграните общо 17 двубоя има голова разлика 41-7. Далеч от дома тимът е изиграл 8 мача досега, в които има 7 победи и 1 загуба, при голова разлика 16-3.

В последните си 6 мача в първенството играчите на ФКИ Левадия Талин имат записани 5 победи, 1 равенство и нито 1 загуба, при голова разлика 11 вкарани и 3 получени гола.

Куресааре - ФКИ Левадия Талин - преки срещи

В последните 5 мача между двата отбора, тимът на Куресааре няма постигната нито една победа, а тима на ФКИ Левадия Талин е спечелил 5 победи, при обща голова разлика 3-15. В предишните 2 срещи пред своите привърженици срещу тима на ФКИ Левадия Талин, играчите на Куресааре нямат победа и 2 поражения.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините постигна равенство в предишния си мач в шампионата, а у дома има победа в последния си мач.

Тимът на гостите има победа в предишния кръг в Естония, а при визитите си е в серия от 4 последователни успеха.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.20 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.