Обосновани Футболни Прогнози

Алта - Фриг Осло

6 Юни 2022 - 14:00
Алта
Фриг Осло
Прогноза: 1
Коефициент: 1.52
3 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой от 9-ия кръг на сезона в Втора Дивизия - Група 2 на Норвегия между Алта и Фриг Осло. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу играчите на Фриг Осло на своя терен.

Време е за информацията за днешната футболна среща:

Алта

Домакините са 7-ми във временното класиране с общ актив от 12 точки, след 4 победи и 4 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 8 срещи имат голова разлика 16-17. На собствения си стадион Алта е изиграл 4 двубоя до момента, в които има 4 поредни успеха, при обща голова разлика 12-2.

В последните си 6 официални двубоя в Втора Дивизия - Група 2 футболистите на Алта са постигнали 3 победи и 3 загуби, като са вкарали в противниковата врата 13 попадения и са допуснали 13 попадения от противниковите състави.

Фриг Осло

Съставът на гостите от Фриг Осло е 12-ти в таблицата с временното класиране със събрани 6 точки, след 2 победи и 6 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 8 двубоя е отбелязал 10 попадения и е позволил да му отбележат 14 гола в мрежата си. Като гост отборът има 4 срещи досега, в които има 4 поредни загуби, при голова разлика 2-9.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Фриг Осло е записал 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 9 вкарани и 9 получени гола.

Алта - Фриг Осло - директни срещи

.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините от Алта има неуспех в последната си среща в Норвегия, а на собствения си стадион е в серия от 4 успеха.

Съставът на гостите постигна победа в предишния кръг в шампионата на Норвегия, а като гост е с 4 последователни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.52 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.