Обосновани Футболни Прогнози

Тор Акурейри - Грота Селтярнарнес

16 Юни 2022 - 21:00
Тор Акурейри
Грота Селтярнарнес
Прогноза: 2
Коефициент: 1.94
0 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя между футболистите на Тор Акурейри и Грота Селтярнарнес от 7-ия кръг на настоящият шампионат в Исландия в Първа Дивизия. Треньора на домакините извежда на Торсвьолур своите играчи срещу футболистите на Грота Селтярнарнес.

Но стига общи приказки време е за фактите за предстоящата среща:

Тор Акурейри

Домакините са 9-ти в таблицата с временното класиране с актив от 5 точки, от 1 победа, 2 равенства и 3 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 6 мача са успели да реализират 7 гола и са получили 13 попадения във вратата си. На собствения си терен съставът е играл 3 мача, в които има 1 победа, 1 равенство и 1 загуба, при голова разлика 2-3.

В последните си 6 двубоя в първенството играчите на Тор Акурейри са постигнали 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са записали в мрежата на своите противници 7 гола и са допуснали 13 попадения от противниковите футболни тимове.

Грота Селтярнарнес

Гостуващият състав на Грота Селтярнарнес заема 4-то място в таблицата с временното подреждане с актив от 10 точки, постигнати след 3 победи, едно равенство и една загуба от започването на шампионата, като в изиграните 5 срещи е реализирал 15 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 5 гола в мрежата си. Навън тимът е изиграл 2 мача, в които има едно равенство и 1 загуба и все още няма нито една победа навън, отбелязал е 3 попадения в противниковата врата и е получил 4 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални мача в Първа Дивизия тимът на Грота Селтярнарнес има в актива си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 17-8.

Тор Акурейри - Грота Селтярнарнес - директни мачове

В последните 5 изиграни двубоя между двата противника, тимът на Тор Акурейри има спечелени 2 победи, отбора на Грота Селтярнарнес също има постигнати 2 успеха, а в 1 двубой двата състава са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 13-11. В предишните 2 мача у дома с тима на Грота Селтярнарнес, Домакините от Тор Акурейри са записали 1 победа и една загуба.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините от Тор Акурейри е с 2 последователни загуби в Исландия, а на своя стадион допусна неуспех в последния си мач.

Отборът на Грота Селтярнарнес стигна до равенство в предишния кръг в Исландия, а като гост стигна до реми в последната си среща.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.94 Резултат: 0 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.