Обосновани Футболни Прогнози

ВПС Вааса - Хонка

22 Юни 2022 - 18:00
ВПС Вааса
Хонка
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.57
0 - 1
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се изиграе футболната среща между ВПС Вааса и Хонка от 12-ия кръг на сезона в Вейкауслига на Финландия. Играчите на ВПС Вааса посрещат на Хиеталахти противниковия отбор на Хонка.

Накратко малко факти и статистика за предстоящия футболен мач:

ВПС Вааса

Вепси са 8-ми в класирането с актив от 13 точки, събрани след 4 победи, 1 равенство и 5 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 10 мача имат голова разлика 21-14. На своя терен тимът е играл 4 двубоя досега, в които е записал 1 равенство и 3 загуби и все още няма нито една победа у дома, при голова разлика 3-6.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Вепсу имат на сметката си 3 победи и 3 загуби, като са вкарали 12 гола и са допуснали 8 попадения.

Хонка

Отборът на гостите от Хонка е на трета позиция в класирането с актив от 20 точки, от 6 победи, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 10 мача има положителна голова разлика 18-9. На чужд терен тимът е изиграл 5 мача, в които е записал 2 победи, едно равенство и 2 загуби, отбелязал е 6 попадения в противниковата врата и е получил 5 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Вейкауслига тимът на Хонка има на сметката си 4 победи, едно равенство и 1 загуба, като са реализирали в мрежата на своите противници 9 гола и са допуснали 4 попадения от футболистите на своите противници.

ВПС Вааса - Хонка - директни срещи

В последните 5 сблъсъка между двата отбора, съставът на ВПС Вааса е спечелил 1 победа, отбора на Хонка има постигнати 2 успеха, а в 2 мача двата тима са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 6-8. В последните 2 срещи на своя терен с тима на Хонка, играчите на ВПС Вааса нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините от ВПС Вааса е с 2 победи в шампионата, а на собствения си терен е в серия от 3 поражения.

Отборът на гостите е с 2 победи в първенството, а далеч от дома има победа в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.57 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.