Обосновани Футболни Прогнози

Йовик-Лин - Берум

25 Юни 2022 - 17:00
Йовик-Лин
Берум
Прогноза: 1
Коефициент: 1.90
1 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща от 12-ия кръг на футболния сезон във Втора Дивизия - Група 2 на Норвегия между футболистите на Йовик-Лин и Берум.

Време е за статистиката за предстоящия футболен сблъсък:

Йовик-Лин

Йовик-Лин заемат 8-мо място във временното подреждане с общ сбор от 16 точки, постигнати след 5 победи, едно равенство и 4 загуби през сезона, като в изиграните 10 двубоя са вкарали 14 гола в противниковата врата и са позволили да им вкарат 18 попадения в своята мрежа. У дома съставът има 5 срещи, в които има 4 победи, 1 равенство и все още няма поражение у дома, вкарал е 11 попадения във вратата на съперниците си и е получил 3 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Втора Дивизия - Група 2 тимът на Йовик-Лин има записани 4 победи и 2 загуби, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 7 гола.

Берум

Тимът на гостите от Берум е 11-ти във временното класиране с актив от 10 точки, след 3 победи, едно равенство и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 11 срещи е реализирал 14 гола и е допуснал 21 попадения в мрежата си. На чужд терен отборът е изиграл 5 двубоя, в които е записал една победа и 4 загуби, вкарал е 5 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 12 гола във вратата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Берум са постигнали 2 победи и 4 загуби, при голова разлика 9 вкарани и 11 получени гола.

Йовик-Лин - Берум - преки двубои

.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините от Йовик-Лин допусна загуба в предишния кръг в Норвегия, а у дома е с 4 последователни успеха.

Съставът на Берум има победа в последния си мач в първенството на Норвегия, а далеч от дома е с 2 поредни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.90 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.