Обосновани Футболни Прогнози

ИФК Ханинге - Умео ФК

12 Юни 2022 - 16:00
ИФК Ханинге
Умео ФК
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.48
1 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за мача между футболистите на ИФК Ханинге и Умео ФК от 13-ия кръг на футболното първенство в Швеция в Първа Дивизия - Север.

Факти и данни за днешния футболен сблъсък:

ИФК Ханинге

ИФК Ханинге са 11-ти в таблицата с 15 точки, записани след 4 победи, 3 равенства и 4 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 11 двубоя са отбелязали 14 попадения в противниковата врата и са позволили да им вкарат 15 попадения в собствената мрежа. У дома съставът има 5 мача досега, в които е записал 1 победа, 1 равенство и 3 загуби, отбелязал е 5 попадения във вратата на своите гости и е допуснал 9 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на ИФК Ханинге имат в актива си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са реализирали 9 гола и са допуснали 12 гола.

Умео ФК

Отборът на гостите от Умео ФК се намира на 9-та позиция в таблицата с временното класиране с 15 точки, от 4 победи, 3 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 11 мача е отбелязал 17 гола в противниковата врата и е получил 14 гола в мрежата си. При визитите си тимът е играл 5 двубоя, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 6-6.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Дивизия - Север тимът на Умео ФК е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вмъкнали на противника си 10 попадения и са получили 10 попадения.

ИФК Ханинге - Умео ФК - директни двубои

В последните 2 играни мача между двата съперника, ИФК Ханинге няма спечелена нито една победа, а отбора на Умео ФК е записал 2 победи, при обща голова разлика 2-4. В последната среща пред своите привърженици срещу отбора на Умео ФК, Домакините от ИФК Ханинге нямат победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините е с 2 последователни поражения в шампионата, а при домакинствата си е с 3 последователни поражения.

Тимът на гостите постигна победа в последния кръг в шампионата, а при визитите си постигна равенство в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.48 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.