Обосновани Футболни Прогнози

КааПо Каарина - Илвес-Кисат Тампере

3 Юни 2022 - 19:00
КааПо Каарина
Илвес-Кисат Тампере
Прогноза: X2
Коефициент: 1.55
0 - 6
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък между тимовете на КааПо Каарина и Илвес-Кисат Тампере от поредния кръг на текущото първенство в Каконен Група В на Финландия.

Накратко информацията за днешния мач:

КааПо Каарина

Играчите на отбора домакин са на 13-то място във временното подреждане със събрани 3 точки, след една победа и 4 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 5 двубоя имат отрицателна голова разлика 4-15. У дома КааПо Каарина има 2 мача досега, в които има 2 последователни поражения,, като все още не се е разписал в противниковата врата и е допуснал 6 попадения в собствената мрежа.

В последните си 6 официални мача в Каконен Група В футболистите на КааПо Каарина са постигнали 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 5 вкарани и 15 получени гола.

Илвес-Кисат Тампере

Гостуващият тим на Илвес-Кисат Тампере е 4-ти във временното подреждане с актив от 10 точки, постигнати след 3 победи, едно равенство и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 6 срещи има голова разлика 16-14. Като гост тимът има 3 срещи, в които е записал една победа, едно равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 9-7.

В последните си 6 срещи в първенството съставът на Илвес-Кисат Тампере има на сметката си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 16 вкарани и 14 получени гола.

КааПо Каарина - Илвес-Кисат Тампере - преки срещи

В последните 2 играни двубоя между двата противника, КааПо Каарина има записани 2 победи, а отбора на Илвес-Кисат Тампере не е записал нито една победа, при общо голово съотношение 3-1. В последната среща у дома с отбора на Илвес-Кисат Тампере, Домакините от КааПо Каарина имат една победа.

Текуща форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините е в серия от 4 поредни загуби в Финландия, а при домакинствата си е в серия от 2 поражения.

Тимът на гостите от Илвес-Кисат Тампере е в серия от 3 поредни успеха в Финландия, а далеч от дома постигна успех в предишната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.55 Резултат: 0 - 6 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.