Обосновани Футболни Прогнози

ГАИС Гьотеборг - Квидинг

31 Юли 2022 - 17:00
ГАИС Гьотеборг
Квидинг
Прогноза: 1
Коефициент: 1.25
4 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач между отборите на ГАИС Гьотеборг и Квидинг от поредния кръг на шампионата в Първа Дивизия - Юг на Швеция.

Факти и статистика за предстоящия сблъсък:

ГАИС Гьотеборг

Зелено-червените се намират на първо място в таблицата с актив от 33 точки, от 10 победи, 3 равенства и 1 загуба от старта на първенството, като в изиграните общо 14 мача са отбелязали 26 гола във вратата на противниците си и са позволили да им отбележат 10 гола в собствената мрежа. Като домакин Зелено-червените има 8 срещи до момента, в които има 6 победи, 2 равенства и все още няма поражение у дома, отбелязал е 17 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 5 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Първа Дивизия - Юг футболистите на ГАИС Гьотеборг са постигнали 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, при голова разлика вкарани 11 гола и получени 3 гола.

Квидинг

Гостуващият отбор на Квидинг заема 13-то място в класирането с 13 точки, след 4 победи, 1 равенство и 9 загуби през сезона, като в изиграните 14 срещи е успял да отбележи 16 попадения в противниковата врата и е инкасирал 29 попадения в мрежата си. При визитите си тимът е изиграл 7 мача, в които е записал 3 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 9-11.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Дивизия - Юг съставът на Квидинг има в актива си 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 10-12.

ГАИС Гьотеборг - Квидинг - директни мачове

.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините от ГАИС Гьотеборг е с 3 поредни победи в шампионата на Швеция, а при домакинствата си постигна успех в предишния си мач.

Отборът на Квидинг постигна успех в предишната си среща в Швеция, а като гост е с 3 поредни успеха.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.25 Резултат: 4 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.