Обосновани Футболни Прогнози

Дрогеда Юнайтед - Дъндолк

8 Юли 2022 - 21:45
Дрогеда Юнайтед
Дъндолк
Прогноза: X2
Коефициент: 1.20
1 - 0
непозната футболни прогнози

След вчерашната прогноза днес мисля да обърна внимание на мача между тимовете на Дрогеда Юнайтед и Дъндолк от поредния кръг на текущият шампионат в Висша Дивизия на Ирландия. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу противниковия футболен отбор на Дъндолк на Юнайтед Парк.

Накратко факти и статистика за днешния мач:

Дрогеда Юнайтед

Домакините са 8-ми в класирането с 22 точки, постигнати след 5 победи, 7 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 21 двубоя имат отрицателна голова разлика 22-35. Пред своите предани привърженици Дрогеда Юнайтед е играл 10 мача до момента, в които има 4 победи, 3 равенства и 3 загуби, отбелязал е 11 попадения във вратата на гостуващите отбори и е получил 14 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Висша Дивизия съставът на Дрогс има на сметката си 2 победи, 3 равенства и една загуба, като са разписали в вратата на противниците си 6 гола и са инкасирали 6 гола от играчите на съперниците си.

Дъндолк

Съставът на гостите от Дъндолк е 2-ри в таблицата с 41 точки, събрани след 11 победи, 8 равенства и 2 загуби от започването на сезона, като в изиграните 21 срещи е реализирал 31 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 14 попадения в мрежата си. На чужд терен тимът е изиграл 10 двубоя до момента, в които е записал 2 победи, 6 равенства и 2 загуби, при голова разлика 8-8.

В предишните си 6 официални двубоя в Висша Дивизия играчите на Дъндолк са постигнали 5 победи, едно равенство и нито една загуба, като са разписали в мрежата на съперниците си 8 гола и са допуснали 1 гола от противниковите отбори.

Дрогеда Юнайтед - Дъндолк - преки срещи

В предишните 5 играни двубоя между двата състава, Дрогс е записал 2 успеха, а състава на Дъндолк е спечелил 3 успеха, при общо голово съотношение 4-7. В последните 2 срещи на своя стадион с Дъндолк, Домакините от Дрогеда Юнайтед са постигнали 1 победа и една загуба.

Моментна форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините от Дрогеда Юнайтед има поражение в предишния си двубой в шампионата, а у дома записа реми в предишната си среща.

Тимът на Дъндолк има победа в последния кръг в първенството на Ирландия, а на чужд терен записа равенство в предишната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.20 Резултат: 1 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.