Обосновани Футболни Прогнози

Вестри - Афтурелдинг Мосфелсбаер

16 Юли 2022 - 17:00
Вестри
Афтурелдинг Мосфелсбаер
Прогноза: 1
Коефициент: 1.85
1 - 4
непозната футболни прогнози

Днеска ще се разгледам двубоя между футболните състави на Вестри и Афтурелдинг Мосфелсбаер от поредния кръг на настоящият шампионат в Исландия в турнира Първа Дивизия.

Факти и данни за предстоящия мач:

Вестри

Вестри се намират на 8-ма позиция в класирането с актив от 16 точки, постигнати след 4 победи, 4 равенства и 3 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 11 мача имат голова разлика 18-25. На своя терен съставът е изиграл 5 срещи, в които е записал 1 победа, 3 равенства и 1 загуба, отбелязал е 12 попадения в противниковата мрежа и е получил 13 гола в своята мрежа.

В предишните си 6 официални мача в Първа Дивизия футболистите на Вестри имат на сметката си 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 12-11.

Афтурелдинг Мосфелсбаер

Гостуващият състав на Афтурелдинг Мосфелсбаер е 9-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 13 точки, натрупани след 3 победи, 4 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 11 мача има голова разлика 15-16. На чужд терен съставът е играл 5 срещи досега, в които е записал една победа, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 5-8.

В последните си 6 мача в първенството отборът на Афтурелдинг Мосфелсбаер има в актива си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са вкарали 11 гола и са инкасирали 8 попадения.

Вестри - Афтурелдинг Мосфелсбаер - директни мачове

В последните 4 играни сблъсъка между двата тима, Вестри има записани 2 победи, Афтурелдинг Мосфелсбаер няма постигната нито една победа, а в 2 мача двата отбора са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 6-3. В последната среща у дома срещу Афтурелдинг Мосфелсбаер, Домакините от Вестри имат една победа.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Тимът на Вестри стигна до равенство в последната си среща в шампионата на Исландия, а при домакинствата си записа реми в предишната си среща.

Съставът на гостите допусна поражение в предишния кръг в Исландия, а далеч от дома има неуспех в последния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.85 Резултат: 1 - 4 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.