Обосновани Футболни Прогнози

Атлон Таун - Голуей Юнайтед

22 Юли 2022 - 21:45
Атлон Таун
Голуей Юнайтед
Прогноза: 2
Коефициент: 1.31
1 - 3
позната футболни прогнози

Днеска ще се спра на двубоя от 23-ия кръг на футболното първенство в Ирландия в турнира Първа Дивизия между Атлон Таун и Голуей Юнайтед.

Накратко информацията за предстоящия мач:

Атлон Таун

Атлон Таун са 9-ти в таблицата с общ сбор от 8 точки, събрани след 2 победи, 2 равенства и 18 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 22 мача са реализирали 26 гола в противниковата врата и са инкасирали 54 попадения в мрежата си. У дома Атлон Таун е играл 11 мача до момента, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 8 загуби, вкарал е 17 гола в мрежата на гостуващите тимове и е позволил да му вкарат 28 гола в собствената врата.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия отборът на Атлон Таун има записани 2 победи и 4 загуби, при голова разлика вкарани 13 гола и получени 15 гола.

Голуей Юнайтед

Отборът на гостите от Голуей Юнайтед е на второ място в таблицата с временното класиране с актив от 49 точки, от 15 победи, 4 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 22 мача има голова разлика 41-14. При визитите си съставът е играл 11 двубоя до момента, в които има 8 победи, едно равенство и 2 загуби, вкарал е 24 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 9 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството тимът на Голуей Юнайтед има на сметката си 3 победи, 2 равенства и една загуба, като са отбелязали в вратата на съперниците си 9 попадения и са инкасирали 3 гола от противниковите отбори.

Атлон Таун - Голуей Юнайтед - директни мачове

В последните 5 мача между двата тима, Атлон Таун има записани 2 успеха, а отбора на Голуей Юнайтед е спечелил 3 победи, при общо голово съотношение 6-8. В предишните 2 срещи пред своите фенове с състава на Голуей Юнайтед, футболистите на Атлон Таун са постигнали една победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините постигна успех в последната си среща в първенството на Ирландия, а на своя стадион е в серия от 2 поражения.

Съставът на гостите записа равенство в предишната си среща в Ирландия, а далеч от дома постигна реми в предишната си среща.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.31 Резултат: 1 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.