Обосновани Футболни Прогнози

Торпедо-БелАЗ Жодино - Слуцк

4 Юли 2022 - 20:00
Торпедо-БелАЗ Жодино
Слуцк
Прогноза: 1
Коефициент: 1.89
3 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача между футболистите на Торпедо-БелАЗ Жодино и Слуцк от 14-ия кръг на футболното първенство в Висша Лига на Беларус.

Време е да предоставя информация за предстоящия футболен сблъсък:

Торпедо-БелАЗ Жодино

Торпедо-БелАЗ Жодино са 12-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 14 точки, постигнати след 4 победи, 2 равенства и 6 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 12 мача имат голова разлика 11-16. У дома тимът на Торпедо-БелАЗ Жодино е играл 4 мача досега, в които е записал една победа, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 5-7.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Торпедо-БелАЗ Жодино са записали 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 6 гола и получени 5 гола.

Слуцк

Гостуващият тим на Слуцк е 11-ти в класирането с 15 точки, постигнати след 3 победи, 6 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 12 двубоя е реализирал 14 гола и е инкасирал 18 попадения в своята врата. При визитите си съставът е изиграл 6 мача, в които е записал 2 победи, 3 равенства и една загуба, отбелязал е 7 гола в противниковата врата и е получил 8 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Висша Лига съставът на Слуцк има записани една победа, 3 равенства и 2 загуби, като са намъкнали на противника си 7 попадения и са допуснали 11 попадения.

Торпедо-БелАЗ Жодино - Слуцк - директни двубои

В последните 5 изиграни двубоя между двата отбора, тимът на Торпедо-БелАЗ Жодино има записани 2 успеха, отбора на Слуцк също е постигнал 2 успеха, а в един мач двата отбора са си поделили точките, при обща голова разлика 7-6. В предишните 2 срещи пред своите привърженици срещу Слуцк, Домакините от Торпедо-БелАЗ Жодино имат една победа и една загуба.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините допусна неуспех в последния си мач в шампионата на Беларус, а у дома допусна загуба в предишния си мач.

Отборът на гостите от Слуцк е в серия от 2 загуби в Беларус, а на чужд терен допусна поражение в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.89 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.