Обосновани Футболни Прогнози

Селфос - Вестри

5 Юли 2022 - 21:00
Селфос
Вестри
Прогноза: 1
Коефициент: 2.02
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днес ще дам прогноза за двубоя от поредния кръг на сезона в Първа Дивизия на Исландия между отборите на Селфос и Вестри. Играчите на Селфос излизат срещу футболистите на Вестри на Селфосвьолур.

Накратко информацията за днешния мач:

Селфос

Селфос заемат върха в таблицата с временното подреждане с актив от 18 точки, записани след 5 победи, 3 равенства и 1 загуба през сезона, като в изиграните 9 мача имат положителна голова разлика 21-12. У дома Селфос има 4 мача досега, в които е записал 3 победи, едно равенство и нито една загуба у дома, реализирал е 10 попадения в противниковата врата и е получил 3 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия тимът на Селфос е постигнал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са отбелязали 15 попадения и са им вкарали 8 гола.

Вестри

Гостуващият отбор на Вестри е 8-ми в класирането с 12 точки, събрани след 3 победи, 3 равенства и 3 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 9 мача е реализирал 14 гола във вратата на съперниците си и е получил 22 гола в собствената мрежа. При гостуванията си съставът е изиграл 5 мача досега, в които има 2 победи, 1 равенство и 2 загуби, отбелязал е 5 гола в мрежата на посрещащите го отбори и е допуснал 12 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Първа Дивизия отборът на Вестри е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 11-16.

Селфос - Вестри - директни мачове

В предишните 5 сблъсъка между двата противника, Селфос е записал 2 победи, състава на Вестри също е записал 2 победи, а една среща е завършил наравно, при обща голова разлика 7-8. В последните 2 срещи на своя стадион срещу Вестри, футболистите на Селфос са записали 1 победа и една загуба.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините от Селфос постигна равенство в предишния кръг в шампионата на Исландия, а на своя стадион постигна победа в предишната си среща.

Тимът на гостите от Вестри допусна неуспех в последния кръг в първенството, а на чужд терен постигна успех в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.02 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.