Обосновани Футболни Прогнози

Аксу - Кизилжар Петропавл

3 Юли 2022 - 18:00
Аксу
Кизилжар Петропавл
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.50
1 - 0
позната футболни прогнози

За днес мисля да се спра на срещата от 15-ия кръг на футболното първенство в Казахстан в турнира Висша Лига между отборите на Аксу и Кизилжар Петропавл.

Факти и данни за предстоящата футболна среща:

Аксу

Аксу са 12-ти в таблицата с актив от 14 точки, постигнати след 4 победи, 2 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 13 двубоя са успели да вкарат 11 гола и са позволили да им вкарат 19 попадения в своята врата. Като домакин съставът има 6 двубоя досега, в които има 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, отбелязал е 8 попадения в противниковата врата и е допуснал 5 гола в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на Аксу имат на сметката си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 5-11.

Кизилжар Петропавл

Гостуващият отбор на Кизилжар Петропавл е 11-ти във временното класиране с 15 точки, натрупани след 3 победи, 6 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 14 срещи е отбелязал 15 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 19 гола в своята мрежа. При гостуванията си съставът е изиграл 7 срещи, в които е записал 1 победа, 3 равенства и 3 загуби, отбелязал е 7 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 11 гола в своята мрежа.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Кизилжар Петропавл е записал 2 победи, 3 равенства и една загуба, като са вкарали 10 гола и са инкасирали 9 гола.

Аксу - Кизилжар Петропавл - директни двубои

В предишният сблъсък между двата отбора, отборът на Аксу няма постигната нито една победа, а състава на Кизилжар Петропавл има постигнатa една победа.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Съставът на домакините допусна поражение в предишния си мач в първенството, а у дома записа равенство в последната си среща.

Тимът на гостите има поражение в предишния си мач в първенството на Казахстан, а при визитите си постигна успех в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.50 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.