Обосновани Футболни Прогнози

Сан Лоренцо де Алмагро - Бока Хуниорс

9 Юли 2022 - 21:30
Сан Лоренцо де Алмагро
Бока Хуниорс
Прогноза: 2
Коефициент: 2.10
2 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя от 7-ия кръг на сезона в Лига Професионал на Аржентина между Сан Лоренцо де Алмагро и Бока Хуниорс. Футболистите на Сан Лоренцо де Алмагро излизат срещу Синьо-златните на Педро Бидегайн.

Накратко факти и статистика за днешната футболна среща:

Сан Лоренцо де Алмагро

Домакините са 15-ти в класирането със събрани 7 точки, постигнати след една победа, 4 равенства и една загуба от началото на сезона, като в изиграните 6 мача са вкарали 8 гола в противниковата врата и са позволили да им вкарат 7 гола в мрежата си. У дома Циклоните е играл 3 мача, в които има 3 поредни равни срещи, вкарал е 5 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 5 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Лига Професионал отборът на Враните има в актива си 1 победа, 4 равенства и 1 загуба, при голова разлика 8 вкарани и 7 получени гола.

Бока Хуниорс

Гостуващият състав на Бока Хуниорс е на 11-та позиция в таблицата с 9 точки, след 3 победи и 3 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 6 срещи има голова разлика 11-11. На чужд терен отборът е играл 2 двубоя до момента, в които е записал една победа и 1 загуба, при обща голова разлика 3-2.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Синьо-златните има записани 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 11 вкарани и 11 получени гола.

Сан Лоренцо де Алмагро - Бока Хуниорс - директни мачове

В предишните 5 играни двубоя между двата състава, тимът на Сан Лоренцо де Алмагро е спечелил една победа, Бока Хуниорс има постигнати 3 успеха, а в един двубой двата съперника не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 4-8. В последните 2 мача пред своите фенове с състава на Бока Хуниорс, Домакините от Сан Лоренцо де Алмагро нямат победа, 1 равенство и една загуба.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Тимът на Сан Лоренцо де Алмагро има поражение в последния си двубой в Аржентина, а на собствения си терен е с 3 последователни равни срещи.

Съставът на гостите е в серия от 2 поредни поражения в първенството на Аржентина, а на чужд терен постигна успех в последната си среща.

Прогноза: 2 Коефициент: 2.10 Резултат: 2 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.