Обосновани Футболни Прогнози

Варберг БоИС - Хамарби

25 Юли 2022 - 20:00
Варберг БоИС
Хамарби
Прогноза: 2
Коефициент: 1.50
0 - 3
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача от 16-ия кръг на текущото футболно първенство в Алсвенскан Лига на Швеция между футболните отбори на Варберг БоИС и Хамарби.

Факти и статистика за предстоящия футболен мач:

Варберг БоИС

Домакините от Варберг БоИС са 12-ти във временното подреждане с актив от 15 точки, постигнати след 4 победи, 3 равенства и 7 загуби от старта на първенството, като в изиграните 14 срещи имат голова разлика 11-22. На домашна сцена Варберг БоИС е играл 7 мача до момента, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 7-6.

В предишните си 6 срещи в първенството тимът на Варберг БоИС има в актива си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 6 гола и получени 12 гола.

Хамарби

Тимът на гостите от Хамарби се намира на 5-то място в класирането с актив от 27 точки, събрани след 8 победи, 3 равенства и 3 загуби от старта на сезона, като в изиграните 14 срещи е отбелязал 27 попадения и е инкасирал 11 попадения в собствената мрежа. Навън отборът е играл 6 двубоя досега, в които е записал 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 9-5.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Хамарби са постигнали 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 11-4.

Варберг БоИС - Хамарби - директни двубои

В последните 4 играни срещи между двата отбора, тимът на Варберг БоИС има постигнатa една победа, а състава на Хамарби има постигнати 3 успеха, при обща голова разлика 6-7. В последните 2 срещи пред своите привърженици срещу отбора на HIF FF, играчите на Варберг БоИС са постигнали една победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Тимът на домакините от Варберг БоИС записа равенство в предишния си двубой в шампионата на Швеция, а на своя стадион записа равенство в предишния си двубой.

Съставът на гостите е в серия от 2 успеха в първенството, а като гост е в серия от 3 загуби.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.50 Резултат: 0 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.