Обосновани Футболни Прогнози

Годой Крус - Ланус

17 Юли 2022 - 19:00
Годой Крус
Ланус
Прогноза: 1
Коефициент: 1.75
2 - 1
позната футболни прогнози

Днеска ще се разгледам футболния двубой между съставите на Годой Крус и Ланус от 8-ия кръг на текущият футболен сезон в Лига Професионал на Аржентина. Треньора на домакините извежда на Малвинас Архентинас своите играчи срещу Ланус.

Накратко малко факти и статистика за днешната среща:

Годой Крус

Годой Крус са 5-ти в класирането с актив от 13 точки, от 4 победи, едно равенство и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 7 мача имат голова разлика 9-5. У дома Експреса има 3 мача досега, в които е записал само победи, отбелязал е 5 гола в противниковата врата и е получил едва едно попадение в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Годой Крус е постигнал 4 победи, едно равенство и 1 загуба, като са записали 8 гола и са инкасирали 3 попадения.

Ланус

Отборът на гостите от Ланус заема 27-ма позиция в таблицата с актив от 5 точки, след 1 победа, 2 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 7 мача има отрицателна голова разлика 6-11. На чужд терен съставът има 4 срещи, в които е записал едно равенство и 3 загуби и все още няма нито една победа навън, вкарал е 2 попадения в противниковата врата и е получил 7 попадения в собствената мрежа.

В последните си 6 официални двубоя в Лига Професионал футболистите на Макарите са постигнали една победа, 1 равенство и 4 загуби, като са реализирали 6 попадения и са получили 11 попадения.

Годой Крус - Ланус - преки мачове

В предишните 5 играни срещи между двата тима, тимът на Годой Крус е спечелил една победа, а отбора на Ланус е постигнал 4 победи, при общо голово съотношение 5-11. В предишните 2 двубоя у дома с отбора на Ланус, футболистите на Годой Крус имат една победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините от Годой Крус е в серия от 2 успеха в първенството на Аржентина, а при домакинствата си е с 3 поредни победи.

Тимът на гостите от Ланус е с 3 последователни загуби в Аржентина, а при визитите си е с 3 поредни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.75 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.