Обосновани Футболни Прогнози

БАТЕ Борисов - Арсенал Дзержинск

15 Юли 2022 - 18:00
БАТЕ Борисов
Арсенал Дзержинск
Прогноза: 1
Коефициент: 1.22
1 - 2
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък между футболните отбори на БАТЕ Борисов и Арсенал Дзержинск от 15-ия кръг на настоящето футболно първенство във Висшата Лига на Беларус. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу противниковия отбор на Арсенал Дзержинск на Борисов Арена.

Но стига общи приказки време е за информацията за днешния мач:

БАТЕ Борисов

БАТЕ Борисов са на първо място в класирането с 29 точки, събрани след 8 победи, 5 равенства и една загуба през сезона, като в изиграните 14 мача са успели да реализират 26 попадения и са допуснали 8 гола в своята мрежа. Пред собствените си предани почитатели Трактористите е играл 5 двубоя, в които е записал 3 победи, 1 равенство и една загуба, при голова разлика 9-4.

В предишните си 6 официални срещи в Висша Лига играчите на Трактористите са постигнали 2 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика 10-4.

Арсенал Дзержинск

Гостуващият тим на Арсенал Дзержинск е 14-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 10 точки, натрупани след 2 победи, 4 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 14 двубоя е вкарал 9 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 19 попадения в своята мрежа. При гостуванията си съставът има 6 двубоя, в които има 2 равенства и 4 загуби и все още няма нито една победа навън, вкарал е един гол в противниковата врата и е получил 7 попадения в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството отборът на Арсенал Дзержинск има в актива си 2 победи и 4 загуби, при голова разлика 5-9.

БАТЕ Борисов - Арсенал Дзержинск - преки срещи

.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Съставът на БАТЕ Борисов е с 2 ремита в шампионата на Беларус, а у дома стигна до реми в последната си среща.

Съставът на гостите има победа в предишния кръг в шампионата, а като гост е в серия от 3 загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.22 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.