Обосновани Футболни Прогнози

Осане - КФУМ Осло

7 Юли 2022 - 19:00
Осане
КФУМ Осло
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.66
0 - 3
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за сблъсъка от поредния кръг на футболния шампионат в Норвегия в Първа Дивизия между футболните отбори на Осане и КФУМ Осло. Осане излизат срещу КФУМ Осло на своя терен.

Но нека да разгледаме информацията за днешната футболна среща:

Осане

Футболистите на домакините са 11-ти в таблицата с временното подреждане с общ актив от 13 точки, записани след 3 победи, 4 равенства и 5 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 12 двубоя са отбелязали 16 попадения в мрежата на съперниците си и са допуснали 24 гола в собствената мрежа. У дома съставът е изиграл 6 мача досега, в които има 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, вкарал е 8 попадения в противниковата врата и е допуснал 15 гола във вратата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Осане е постигнал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 11 гола и получени 10 гола.

КФУМ Осло

Тимът на гостите от КФУМ Осло е 5-ти в класирането с актив от 21 точки, постигнати след 6 победи, 3 равенства и 3 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 12 срещи има голова разлика 22-21. Далеч от дома тимът е играл 6 срещи, в които е записал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, вкарал е 11 попадения в противниковата врата и е получил 11 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството тимът на КФУМ Осло има в актива си 4 победи, 1 равенство и една загуба, при обща голова разлика вкарани 12 гола и получени 9 гола.

Осане - КФУМ Осло - преки срещи

В последните 5 мача между двата противника, съставът на Осане е записал една победа, отбора на КФУМ Осло също има спечеленa една победа, а 3 срещи са завършили наравно, при обща голова разлика 5-4. В последните 2 срещи на своя стадион с състава на КФУМ Осло, играчите на Осане са записали една победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата противника в първенството

Отборът на Осане постигна равенство в последния си мач в първенството на Норвегия, а на своя стадион има победа в последния си двубой.

Отборът на гостите от КФУМ Осло постигна успех в предишния си двубой в Норвегия, а на чужд терен допусна загуба в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.66 Резултат: 0 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.