Обосновани Футболни Прогнози

Белшина Бобруйск - Шахтьор Солигорск

18 Юли 2022 - 19:00
Белшина Бобруйск
Шахтьор Солигорск
Прогноза: 2
Коефициент: 1.42
1 - 2
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на срещата от 16-ия кръг на футболното първенство в Висша Лига на Беларус между отборите на Белшина Бобруйск и Шахтьор Солигорск. Треньора на домакините извежда на Спартак своите играчи срещу Шахтьор Солигорск.

Информацията за предстоящия мач:

Белшина Бобруйск

Играчите на състава домакин заемат 12-то място в таблицата с временното класиране с актив от 17 точки, събрани след 4 победи, 5 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 14 срещи са отбелязали 17 попадения в противниковата врата и са допуснали 20 гола в мрежата си. На собствения си стадион Спартак Белшина Бобруйск е играл 8 мача, в които има 2 победи, 2 равенства и 4 загуби, при голова разлика 7-12.

В последните си 6 официални мача в Висша Лига отборът на Белшина Бобруйск има в актива си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 9-8.

Шахтьор Солигорск

Съставът на гостите от Шахтьор Солигорск е 8-ми във временното подреждане с актив от 21 точки, постигнати след 6 победи, 3 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 12 мача има голова разлика 14-7. Далеч от дома съставът е изиграл 6 двубоя до момента, в които има 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, реализирал е 6 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 5 попадения в собствената мрежа.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Шахтьор Солигорск имат на сметката си 4 победи и 2 загуби, като са намъкнали на противника си 6 попадения и са им вкарали 3 попадения.

Белшина Бобруйск - Шахтьор Солигорск - преки срещи

В последните 5 играни двубоя между двата противника, тимът на Белшина Бобруйск е записал една победа, а отбора на Шахтьор Солигорск е записал 4 успеха, при обща голова разлика 4-14. В предишните 2 мача пред своите фенове срещу състава на Шахтьор Солигорск, футболистите на Белшина Бобруйск нямат победа и 2 загуби.

Моментна форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините от Белшина Бобруйск има поражение в последния си двубой в Беларус, а у дома има успех в предишния си двубой.

Тимът на гостите от Шахтьор Солигорск допусна поражение в последната си среща в шампионата на Беларус, а при гостуванията си има успех в последния си мач.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.42 Резултат: 1 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.