Обосновани Футболни Прогнози

Хамарби - ИФК Гьотеборг

11 Юли 2022 - 20:00
Хамарби
ИФК Гьотеборг
Прогноза: 1
Коефициент: 1.66
3 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой от 14-ия кръг на текущият шампионат в Алсвенскан Лига на Швеция между футболните тимове на Хамарби и ИФК Гьотеборг.

Ето и информацията за днешния футболен мач:

Хамарби

Футболистите на Хамарби са 5-ти в класирането с актив от 21 точки, след 6 победи, 3 равенства и 3 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 12 мача са вкарали 21 попадения в противниковата врата и са получили 11 гола в мрежата си. У дома HIF FF има 6 мача до момента, в които е записал 3 победи, 3 равенства и все още няма поражение у дома, реализирал е 12 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 6 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Алсвенскан Лига тимът на Хамарби е записал една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 8 вкарани и 9 получени гола.

ИФК Гьотеборг

Тимът на гостите от ИФК Гьотеборг се намира на 8-мо място в класирането с общ актив от 20 точки, събрани след 6 победи, 2 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 12 мача е реализирал 15 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 11 гола в своята мрежа. При гостуванията си отборът има 6 срещи, в които има 3 победи и 3 загуби, вкарал е 6 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 6 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални срещи в Алсвенскан Лига тимът на ИФК Гьотеборг има в актива си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 6 гола.

Хамарби - ИФК Гьотеборг - директни срещи

В предишните 5 играни мача между двата противника, HIF FF е спечелил 3 победи, ИФК Гьотеборг няма постигната нито 1 победа, а в 2 срещи двата противника са си разделили точките, при общо голово съотношение 14-3. В предишните 2 двубоя пред своите почитатели с Синьо-белите, играчите на Хамарби са постигнали една победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините от Хамарби има загуба в последния кръг в първенството на Швеция, а при домакинствата си стигна до реми в предишния си двубой.

Съставът на гостите от ИФК Гьотеборг е в серия от 3 поредни победи в първенството, а далеч от дома има победа в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.66 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.